OK Borac protiv OK Mladost u play-offu

Banjalučani protiv lidera

OK Borac protiv OK Mladost u play-offu

D. Vejo

Odbojkaši banjalučkog Borca sinoćnjom pobjedom nad Kaknjom (3:0), uspjeli su da obezbjede opstanak u Premijer ligi BiH, te će i naredne sezone biti član elitnog društva.

Sada slijedi play-off prvenstva. Za Banjalučane predstoji jedan niti malo lak zadatak. Naime, oni će svoja koplja u dvomeču ukrstiti sa ekipom Mladosti, koja je nakon 19. kola završila kao lider u šampionatu.

Za izabranike Miše Marjanovića to će biti veliki ispit, u kojem će kako kažu dati svoj maksimum, pa šta bude.

Prva utakmica igra se za 15 dana u Banjaluci, dok će druga biti odigrana u Brčkom. U slučaju rezultata 1:1, igrat će se treći meč, a gdje će domaćin biti onaj tim koji je posljedni igrao na svom parketu, odnosno ekipa Mladosti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi