OK Borac prvu provjeru ima protiv Gradiške

Spremaju se za početak šampionata

OK Borac prvu provjeru ima protiv Gradiške

D. Vejo

Mišo Marjanović i njegovi izabranici sa pripremama za drugi dio sezone krenuli su u utorak, 10. januara.

Pripreme odrađuju na svom parketu u "Boriku", a već ih u utorak čeka prva provjera. Snage će u Banjaluci odmjeriti sa ekipom Gradiške iz istoimenog grada.

Crveno-plavi će imati priliku da u ovom meču pokažu u kakvoj se trenutno formi nalaze, s obzirom da ih nastavak prvenstva očekuje već naredne subote kada gostuju ekipi Maglaja.

Veliki problemi zahvatili su banjalučki sastav ove sezone. Do kraja iste na raspolaganju Marjanoviću neće biti Srđan Marjanović i Aleksandar Dakić koji su zadobili težu povredu tokom prvog dijela prvenstva. Pored njih, važno je pomenuti i to da je Rajko Kecman napustio Banjalučane zbog privatnih obaveza.

Meč između Borca i Gradiške igra se u utorak od 20 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi