OK Borac savladao OK Jedinstvo

Premijer liga BiH

OK Borac savladao OK Jedinstvo

D. Vejo

Odbojkaši banjalučkog Borca večeras su u okviru 10. kola Premijer lige BiH na svom parketu savladali ekipu Jedinstva iz Brčkog rezultatom 3:0, po setovima 25:19, 25:22 i 25:22.

Crveno-plavi bolje su otvorili meč, te brzo se odvojili na četiri poena razlike. Rezultat je glasio 19:15, kada se gosti bude te smanjuju na tri poena zaostatka. Ovu prednost, domaćin je držao do kraja prvog seta, te isti riješio u svoju korist.

Drugi set, protekao je u potpunoj dominaciji Banjalučana. Od samog starta drugog perioda krenuli su silovito, stvorili zalihu od sedam poena prednost te na kraju blago pali što su Brčaci iskoristili da smanje, ali ne i preokrenu rezultat.

Treći period, bolje je počeo za Jedinstvo. Gosti su vodili 2:5, nakon čega se crveno-plavi vraćaju u set, preokreću rezultata te na kraju zasluženo trijumfuju.

Borac: Kljajić, Popović, Ilić, Džombić, Vranješ, Knežević, Marjanović, Kecman, Kojadinović i Dedić.

Jedinstvo: Trakić, Janjić, Lukić, Teodorović, Janković, Tatarević, Gajić, Ristić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi