OKI Banja Luka najbolji u Zavidovićima

OKI Banja Luka najbolji u Zavidovićima

A. Beganović

Odbojkaški klub invalida „Banja Luka“ pobjednik je 9. međunarodnog turnira u sjedećoj odbojci „Zavidovići Open 2011“ koji je održan u subotu, u organizaciji IOK-a „Zavidovići“.

Banjalučani su pobjednički naslov odbranili nakon što su u reprizi prošlogodišnjeg finala rezultatom 2:0 bili bolji od domaćina IOK-a „Zavidovići“.

U meču za treće mjesto Klub sjedeće odbojke „Sisak“ iz  Hrvatske rezultatom 2:0 savladao je ekipu OKI Ilijaš 126 iz Ilijaša.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Stevan Crnobrnja iz ekipe OKI 2 Banja Luka“.

Na turniru čiji su pokrovitelji bili Ministarstvo za boračka pitanja ZDK-a i Općina Zavidovići učestvovale su još ekipe Breze i Marsonije iz Slavonskog Broda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije