OKI Zavidovići najbolji na Palama

OKI Zavidovići najbolji na Palama

Odbojkaški klub invalida Zavidovići pobjednik je Međunarodnog turnira u sjedećoj odbojci, „Pale 2011. - Dan Evrope u BiH“ čiji je organizator uz podršku Direkcije za evropske integracije Vijeća ministara BiH bio Evropski pokret u BiH.

Turnir koji se igra u čast obilježavanja 9. maja, Dana Evrope, nakon Gračanice i Bihaća, održan u je naselju Mokro, općina Pale, čiji je načelnik Slobodan Savić otvorio turnir, te na kraju uručio pehare.

Drugo mjesto na turniru pripalo je ekipi OKI Brčko, trećeplasirana je Obilić iz Beograda, dok je četvrto mjesto zauzela ekipa Maglić iz Foče.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.