Olimpijski komitet BiH nastavlja s humanitarnim akcijama

Olimpijski komitet BiH nastavlja s humanitarnim akcijama

O. Lekić

Olimpijski komitet BiH nastavlja sa svojim humanitarnim radom. Naime,  Uposlenici Olimpijskog komiteta BiH su ovaj put Narodnoj kuhinji u Sarajevu uručili 200 lanč paketa, kako bi na simboličan način  dali  svoj doprinos i pomogli onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Pored ove akcije Olimpijski komitet BiH je među prvima podržao i najugroženije sa poplavljenih područja, i to u četiri grada Maglaj, Doboj, Šamac i Brčko.

Za naredni mjesec je planirana velika akcija pomoći poplavama pogođenim sportskim klubovima u okviru koje će se donirati kompletna sportska oprema za 78 sportskih klubova koji dolaze iz ovih područja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.