"On je Ibrahimović borilačkih vještina"
Foto: EPA

Zlatan predviđa ishod "borbe stoljeća"

"On je Ibrahimović borilačkih vještina"

U noći između subote i nedjelje će se u Las Vegasu održati dugo očekivani borilački spektakl, tzv. borba stoljeća između američkog boksera Floyda Mayweathera i irskog MMA borca Conora McGregora.

Interesovanje za ovu borbu je ogromno, gotovo svi imaju svoje mišljenje kada je u pitanju njen pobjednik, a takav je slučaj i sa sjajnim napadačem Manchester Uniteda, Zlatanom Ibrahimovićem.

I sam zaljubljenik u borilačke vještine, Zlatan je izuzetno zainteresovan za večerašnju borbu, a moglo bi se reći i dovoljno kompetentan da podijeli svoje mišljenje o mogućem toku ove borbe.

"Imate momka koji je dugo godina gradio svoju karijeru, to je Mayweather, a onda imate momka koji je svoju karijeru izgradio za kratko vrijeme, ali je uspio napraviti velike stvari", izjavio je za Sportbible Ibrahimović, pa nastavio:

"Ljudi misle da će Mayweather lagano pobijediti, ali ja u to ne vjerujem. Mislim da će biti teška borba, Conor ima dovoljno snage da vas može nokautirati iz svakog ugla, a ima i dovoljno samopouzdanja, poput mene."

"On je Ibrahimović borilačkih vještina, a ja sam McGregor svijeta fudbala...On će pobijediti jer zaista vjeruje u sebe. Uvijek samo govorio da je, u svemu što radite, mentalni dio barem 50%...Zbog toga vjerujem u Conora", dodao je Zlatan, koji se čudesno oporavlja od teške povrede koljena, a prije nekoliko dana je i potpisao novi ugovor s Manchester Unitedom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi