O'Sullivan će zbog patika biti izbačen s turnira?

Mora pronaći crnu obuću

O'Sullivan će zbog patika biti izbačen s turnira?

E. Čaušević

Petostruki svjetski prvak u snukeru Ronnie O'Sullivan prema svemu sudeći završio je svoj nastup na Otvorenom prvenstvu Engleske u Barnsleyju.

Prije početka ovog turnira O'Sullivan je zadobio povredu skočnog zgloba prilikom trčanja, te je povrijeđen stigao u Barnsley. On je jučer savladao Changa sa 4:1 u prvom kolu, a u centru pažnje su bile njegove patike u kojima je igrao. Ubrzo nakon toga oglasili su se organizatori i poručili da nije prikladno da igra u patikama.

O'Sullivan večeras igra drugo kolo protiv Daviesa i primoran je da nabavi crne patike kako bi nastavio put na ovom prvenstvu. Problem mu pravi povreda jer nema mnogo vremena da nađe patike koje će mu odgovarati. Kako je izjavio i sam O'Sullivan postoji velika šansa da će zbog neprikladne obuće morati da se povuče s turnira.

"Moram da nabavim do večeras crbe patike ili ću u suprotnim s kauča pratiti snuker. Rekli su mi da neću moći igrati ako ne budem nosio crnu obuću. Izgleda da ću se morati povući s turnira jer očito da neko nije zadovoljan što nosim ove patike zbog povrede skočnog zgloba", rekao je O'Sullivan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi