O'Sullivan se muči protiv Garyja Wilsona

Prednost ima i Kyren Wilson

O'Sullivan se muči protiv Garyja Wilsona

A. Beganović

Danas su počela još dva meča šesnaestine finala Svjetskog prvenstva u snookeru koje se igra u Shefieldu u legendarnom Crucible Theatru.

Prve sesije svojih mečeva odigrali su Ronnie O'Sullivan i Gary Wilson, te Kyren Wilson i David Grace, a Ronnie i Kyren imaju minimalne prednosti nakon devet odigranih frameova (5:4).

Ronnie je dobro otvorio meč protiv Garyja Wilsona i poveo je 3:0, a imao je i vodstvo 5:1. No, Gary Wilson se nije predavao i uspio je smanjiti na 5:4.

Zanimljivu prvu sesiju odigrali su Kyren Wilson i David Grace. Favorizirani Wilson je konstantno bio u vodstvu (2:0, 5:2), ali Grace nije podlegao pritisku i uspio je na odmor otići sa samo frameom zaostatka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije