O'Sulliven: Bit će uzbudljivo u Sheffieldu

Napada titulu svjetskog prvaka

O'Sulliven: Bit će uzbudljivo u Sheffieldu

E. Škorić

Ronnie O'Sullivan, prvak nedavno završenog Mastera, želi još titula.

O'Sullivan je razbio Hawkinsa sa 10:1, te je stigao do šestog Mastera u karijeri i to osam mjeseci nakon što je ponovo zaigrao snooker.

"Želim da uživam ove sedmice i da nastavim dobru seriju", rekao je O'Sulliven.  Slijedi mu borba za trofej u Sheffieldu.

"Sheffield će biti drugačiji od prethodnog turnira. Traje 17 gana, morate se dobro potruditi da ostvarite ono što želite", dodao je Englez.

Svjetsko prvenstvo u snookeru u Sheffieldu traje od 16. aprila do 2. maja.

O'Sullivan juriša na šestu titulu svjetskog prvaka, koliko su ih sakupili njegov sunarodnjak Steve Davis i Velšanin Ray Reardon. Najuspješniji je Škot Stephen Hendry sa sedam titula.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi