Pacquiao snima posebnu pjesmu za Mayweathera

U očekivanju velikog okršaja

Pacquiao snima posebnu pjesmu za Mayweathera

Još od ranije je poznato kako je svestran Manny Pacquiao. Pored boksa, bavi se politikom, košarkom, muzikom. Sada je ušao malo u studio kako bi snimio pjesmu. Sve u cilju što bolje pripreme za toliko najavljivani okršaj protiv Mayweathera.

Bokseri prilikom ulaska u ring koriste određenu muziku, kako bi njihov izlazak bio što efektniji. Manny će 2.maja na megdan Floydu Mayweatheru izaći uz zvuke pjesme "Lalaban ako para sa Pilipino" koju ovih dana snima u studiju. Pjesma u prevodu glasi "Borit ću se za Filipine". Od trenutka kada je najavljena ova borba, počelo se pričati o cijenama ulaznica, novcu koji će se "okrenuti", koliko će bokseri zaraditi, a ovo što radi Pacquiao bit će samo dodatak borbi koja će biti sve samo ne još jedna u nizu klasičnih za naslov svjetskog prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.