Pajić: Moramo sačekati izvještaje svih službenih lica

Direktor takmičenja OS BiH

Pajić: Moramo sačekati izvještaje svih službenih lica

S. Mlaćo

Povodom neodigravanja utakmice 4. kola Premijer lige naše zemlje u odbojci između OK Gradina-Herceg iz Srebrenika i OK Bosna Sarajevo, kontaktirali smo i direktora takmičenja OS BiH Miralema Pajića koji nije želio previše otkrivati.

"Delegat i prvi sudija nisu dozvolii da se susret odigra najviše zbog moguće povrede igrača, a mi ćemo tražiti u Savez izvještaj svih službenih lica, domaćina, gostiju, te sportske dvorane. Tek onda kada dobijemo sve akte Takmičarska komisija može donijeti odluku o ovom susretu. Ja nisam bio tu tako da ne mogu ništa tvrditi,  kazao je Pajić. 

Kako smo već pisali, ovaj susret nije odigran zbog neuslovne dvorane u Srebreniku, a domaći odbojkaši zatražili da se susret naknadno odigra u srijedu. Ipak, iz Bosne su nam istakli da očekuju da se utakmica registruje službenim rezultatom u njihovu korist. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije