Partizan potopio Banja Luku

Prva B liga Srbije

Partizan potopio Banja Luku

D. Vejo

U okviru 16. kola Prve B lige Srbije, vaterpolisti Partizana savladali su domaću ekipu Banja Luke rezultatom 7:17, po četvrtinama 1:4, 2:5, 4:5 i 0:3 i tako nastavili pobjednički niz. 

Izabranici Slobodana Grahovca su pred svojom publikom pružili blijedo izdanje. U potpunosti su deklasirani od gostujuće ekipe Partizana koja je mnogo spremnija dočekala gostovanje u Banjaluci.

Prva četvrtina kao i svi periodi utakmice protekli su u znaku gostiju. Odmah u startu crno-bijeli su stvorili prednost od 0:3 čime se moglo nagovijestiti ko ima veći imperativ pobjede. Prednost je smanjio kapiten domaćeg tima Draško Vujković ali su Beograđani uspjeli da postignuti još jedan pogodak te se ponovo vrate na plus tri.

Domanicija je nastavljena i u drugom periodu. Ovoga puta mreža domaćina tresla se čak pet puta, dok je gostujuća svega dva puta. Golove za bijele su postigli ponovo Vujković ali i Stevandić. Nakon toga, otišlo se na predah.

Treća dionica meča prikazala je malo bolje izdanje Grahovčeve ekipe koji su u jednom trenutku vodili 4:3, ali je gost preokrenuo i tako ovjerio pobjednika period prije kraja meča. U posljednjoj četvrtini potpuni raspad Banjalučana i 0:3 rezultat gostiju čime se postavlja konačnih 7:17.

„Druga ekipa Partizana je vrlo selekcionirana ekipa. Oni će za dvije godine igrati Prvu ligu. Dobar dio ovih igrača danas sutra će vjerovatno zaigrati u reprezentaciji. Nisam nezadovoljan, nismo imali četiri ključna igrača, novi smo u ligi. Naši igraći su domaći koji su ponikli u ovom klubu a ujedno nam je ovo i prvo takmičenje u ovom rangu te iz tog razloga ne možemo biti nezadovoljni“, rekao je za SportSport.ba predsjednik i trener VK Banja Luka Slobodan Grahovac.

Mišljenje trenera dijeli i golman Banjalučana.

„Veoma jak protivnik. Svoje prilike su čekali iz kontra napada mi nismo ima rješenje za to. Tu su postizali lake golove i na kraju su zasluženo pobjedili“, dodao je Dragan Kecman.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi