Patriotsi u fantastičnoj utakmici savladali Broncose

Meč koji će se dugo pamtiti

Patriotsi u fantastičnoj utakmici savladali Broncose

Sinoć je na NFL terenima odigrano 12 susreta, a najzanimljiviju utakmicu odigrali su New England Patriotsi i Denver Broncosi. 

Mnogo bolje su susret otvorili gosti, pa je nakon prve četvrtine Denver imao prednost 17:0. Do poluvremena vidjeli smo još jedan touchdown gostiju, pa je Denver nakon 30 minuta igre vodio 24:0. 

U drugom poluvremenu potpuni preokret domaćih. U samo 15 minuta treće četvrtine tri touchdowna domaćih za potpuni povratak u utakmicu. Na početku četvrte četvrtine domaći stižu do novog touchdowna i uz jedan field goal dolaze do prednosti 31:24. Broncosi su uspjeli izboriti produžetak, ali je novim field goalom pobjedu Patriotsima donio Gostkowski. 

Chiefsi su nakon devet uzastopnih trijumfa upisali i novi poraz, bolji su bili Chargersi 41:38. Ravensi su savladali Jetse 19:3, dok je Tampa bila bolja od Detroita 24:21. Jaguarsi su savladali Texanse 13:6, dok je Miami savladao Carolinu 20:16. 

Pobjedu su upisali i Steelersi nad Brownsima 27:11, dok su Ramsi pregazili Bearse 42:21. Još gore su prošli Coltsi od Cardinalsa 40:11, dok su Titansi savladali Raiderse 23:19. U drugom derbiju večeri Cowboysi su bili bolji od Giantsa 24:21. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.