Peto izdanje Sportskih igara mladih počinje 26. juna

Mirza Teletović novi ambasador

Peto izdanje Sportskih igara mladih počinje 26. juna

Sportske igre mladih, njihovo peto izdanje u našoj domovini, počet će 26. juna. Ove godine ambasador SIM-a bit će najbolji bh. košarkaš Mirza Teletović.

Okupljenim predstavnicima medija na zvaničnoj press konferenciji obratili su se Haris Daliahmetović, predsjednik Sportskih Igara Mladih, generalni sekreta OK BiH Said Fazlagić, ali i bivši i sadašnji ambasadori Igara Vedad Ibišević, Miralem Pjanić, kao i počasni predsjednik Ivica Osim.

Na kraju je predstavljen i novi ambasador SIM-a, Mirza Teletović, a društvo svima pravio je i prijatelj Igara i ambasador UNICEF-a za BiH, Edin Džeko.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.