Peyton Manning potpisao za Denver Broncose

Peyton Manning potpisao za Denver Broncose

E. Škorić

Jedan od najboljih 'quarterbacka' u povijesti NFL lige Peyton Manning (36) potpisao je petogodišnji ugovor za Denver Broncose vrijedan 96 milijuna dolara.

Manning je tijekom karijere četiri puta proglašen najkorisnijim igračem sezone (MVP), što nije uspjelo niti jednom igraču u povijesti, a jedini Super Bowl je osvojio 2007. godine u dresu Indianapolis Coltsa.

Za Coltse je igrao od 1998. do 2011. godine, a na koncu ove sezone Coltsi su raskinuli ugovor zbog serije ozljeda koje su ga napale proteklih sezona.

Peyton je sin poznatog quarterbacka Archiea Manninga i brat quarterbacka New York Giantsa Elia Manninga.

"Peyton je velikan ove igre i sretni smo što je postao član nape obitelji. Vjerujem kako s Manningom možemo krenuti u borbu za Super Bowl," kazao je vlasnik Broncosa Pat Bowlen.

Manning je zbog ozljede vrata propustio cijelu sezonu, međutim nije imao problema s pronalaženjem novog kluba. Na kraju je birao između Denvera, Tennessee Titansa i San Francisco 49ersa i odlučio se za klub iz Denvera koji u svojoj povijesti osvojio dva Super Bowla, 1997. i 1998.

"Vjerujem kako sam učinio dobar potez. Denver ima kvalitetnu momčad i jedva čekam početak sezone," poručio je Manning koji će u novoj momčadi nositi dres s brojem 18.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.