Phelps uputio izvinjenje fanovima

Priveden na pušten

Phelps uputio izvinjenje fanovima

Michael Phelps je uputio iskreno izvinjenje svim svojim fanovima koje je razočarao, nakon što je uhapšen zbog prekoračenja brzine i vožnje u alkoholiziranom stanju.

" Ja znam šta sam uradio i preuzimam punu odgovornost za svoje postupke. U ovom trenutku moje riječi ne znače puno, ali se duboko izvinjavam svima koje sam razočarao " rekao je Phelps koji je kako tvrde u policiji bio kooperativan u cijeloj situaciji.

On je sa svojim Land Roverom išao brzinom od 135 km/h na dijelu gdje je ograničenje svega 72 km/h. Uz to Phelps je optužen i za prelazak preko duple pune linije. Još uvijek nije potvrđeno zbog kojih je supstanci uhapšen. Nešto slično se Phelpsu dogodilo 2004. godine kada je priveden zbog vožnje pod uticajem alkohola i marihuane.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.