Philadelphia mijenjala najboljeg igrača
Donovan McNabb je jedan od najboljih QB lige

NFL transferi

Philadelphia mijenjala najboljeg igrača

Kako god da završi prelazni rok u NFL-u, teško će neko napraviti senzacionalniji transfer, odnosno zamjenu, od Philadelphia Eaglesa koji su svog dodavača, Donovana McNabba, poslali u Washington Redskinse u zamjenu za 37. izbor ovogodišnjeg drafta, te još dva izbora u naredne dvije godine.

Iako sa  32 godine na leđima, Donovan McNabb je sigurno jedan od najboljih quarterbackova lige. Još je skandaloznije što su Eaglesi pojačali direktnog rivala u NFC Istoku.

Philadelphia sada ostaje na vrlo dobrom Michaelu Vicku, koji nakon izlaska iz zatvora tek treba da vrati staru formu, te na Kevinu Kolbu,koji je bio rezerva McNabbu i tek treba da dobije pravu priliku.

Iz Redskinsa su najavili kako će dosadašnjeg prvog dodavača, Jasona Campbella, pokušati mijenjati u neki klub za nekog od WR-ova ili RB-ova. Campbell je vrlo dobar igrač, ali nije ispunio ono što je uprava Redskinsa od njega tražila, ali je već nekoliko klubova zainteresovano za njegove usluge.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.