Pink Floyd: Mayweather se već priprema za McGregora

Američki bokser u punom treningu

Pink Floyd: Mayweather se već priprema za McGregora

Iako je posljednje dvije godine proveo u bokserskoj penziji, te se posvetio putovanju svijetom i otvaranju striptiz barova, izgleda da je 40-godišnji Floyd Mayweather u odličnoj formi.

Sudeći prema Mayweatherovim postovima na društvenim mrežama, on se već počeo pripremati za "borbu stoljeća" protiv irskog UFC borca Conora McGregora, a za oko zapada njegova zaštitna oprema čija boja i ne ide ruku pod ruku sa sportom kakav je boks.

Mayweatherov dugogodišnji pomoćnik Leonard Ellerbe smatra da će Floyd dominirati nad McGregorom, ali i da svi u Floydovom kampu poštuju Conorov omjer u UFC-u.

"Floyd je pričao samo o borbi protiv McGregora, on je 100% fokusiran na to - fokusiran je na borbu i na to da će mu isprašiti gu***u", rekao Ellerbe, te dodao:

"Ja sam realan, Floydu je 40 godina i mora biti spreman za McGregora, Conor je bio aktivan i nokautirao je dosta momaka...Bili bismo budale kada bi sjedili i spavali, Floyd zna da McGregor dolazi po njega."

Borilački spektakl bi se trebao održati 26. augusta u T Mobile Areni u Las Vegasu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi