Pionirke u Vogošći na pripremama

Reprezentacija na okupu

Pionirke u Vogošći na pripremama

M. Šljivak

Selektor ženske odbojkaške pionirske reprezentacije BiH Slavko Đerić,  okupio je u Vogošći pionirke na petodnevne pripreme za Balkansko prvenstvo 2014, koje će se odigrati od 22. do 26. jula u Ivanjici u Srbiji. 

Selektor Đerić na raspolaganju ima sljedeće odbojkašice:

Bogdanić Edna , Obuća Džana, Radović Ivana, Baranac Stana, Nedić Tijana, Lukić Jelena, Vučković Sara, Vidović Viktorija, Ćosić Džana, Celar Barbara, Miletić Ivana i Muhamedović Eda.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine igraće u grupi sa Makedonijom, Rumunijom i domaćinom Srbijom , u drugoj grupi snage će odmjeriti pionirke, Albanije, Bugarske  i Turske

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti