Pittsburgh bolji od Denvera
Ryan Clark leži u besvjesnom stanju prije dvije godine

Monday Night Football

Pittsburgh bolji od Denvera

Pittsburgh Steelersi su slavili u Denveru protiv Broncosa sa 28:10 i tako upisali svoju petu pobjedu u nizu. Aktuelni prvaci su sada na omjeru 6-2 koliko imaju i Denver Broncosi.

Predvođeni sjajnim Benom Roethlisbergerom i Hinesom Wardom Pittsburgh je upisao svoju petu uzastopnu pobjedu, ovaj put na gostovanju kod Denvera sa 28:10.

Ben Roethlisberger je bio odličan. Imao je 21/29 uspješnih dodavanja za 233 yarde i dodao tri touchdowna i imao samo jedno presjecanje, dok je na drugoj strani Kyle Orton bio znatno skromniji. Imao je Orton 23/38 za 221 yardu, ali nije imao ni jedno touchdown dodavanje, a i tri puta je presječen.

Utakmica je bila u centru pažnje zbog Ryana Clarka, igrača Pittsburgha koji je nastupio prvi put nakon dvije godine. Clark je prije dvije godine upravo na utakmici u Denveru doživio strašnu povredu zbog koje je jedva živ ostao. Zbog problema s krvnim pritiskom oporavljao se dvije godine, ali je tek prije dvije sedmice na vlastiti rizik odlučio igrati iako su mu doktori to zabranili.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.