Pjanić čestitao apsolutnom vladaru teške kategorije
Foto: EPA

Joshua u spektakularnom meču nokautirao Klička

Pjanić čestitao apsolutnom vladaru teške kategorije

E. Čaušević

Britanski bokser Anthony Joshua sinoć je u spektakularnoj borbi nokautirao Vladimira Klička, te je postao apsolutni vladar u teškoj kategoriji.

Ljubitelji boksa sinoć su na Wembleyju mogli pratiti fantastičan meč između Joshue i Klička koji će sigurno ući u historiju. Na kraju je slavio britanski bokser koji je u 11. rundi nokautirao legendarnog Ukrajinca i tako je odbranio naslov IBF prvaka, te je osvojio naslove WBA i IBO prvaka.

Sinoćnju borbu pratio je i bh. reprezentativac Miralem Pjanić koji je imao priliku upoznati apsolutnog prvaka u teškoj kategoriji. Bh. fudbaler je preko svog Instagram profila čestitao Joshui na briljantnom meču i novoj pobjedi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi