PL za odbojkašice: Prvakinje iz Brčkog krenule furiozno

Kompletirano je 1. kolo

PL za odbojkašice: Prvakinje iz Brčkog krenule furiozno

O. Lekić

Prvo kolo Premijer lige za odbojkašice obilježile su gostujuće ekipe koje su slavile u četiri susreta, a čast domaćina spasile su aktuelne prvakinje, odbojkašice Jedinstva iz Brčkog.

Aktuelne prvakinje naše zemlje u Brčkom su odmjerile snage sa Goraždem. Brčanke su u ovom meču pokazale snagu i slavile su maksimalnim rezultatom 3:0, a po setovima je bilo 25:18, 25:9 i 25:6.

U Gradačcu su se sastale odbojkašice Kule i Slobode, a na kraju su do vrijedne pobjede stigle gošće koje su slavile 3:1.

Odbojkašice Banja Luka Voleyja u Modriči su sa maksimalnih 3:0 savladale istoimenu domaću ekipu, odbojkašice Gacka su takođe bile maksimalne na gostovanju u Derventi, dok su odbojkašice HE na Drini u Bijljeni bile bolje od Radnika (3:1).

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi