Plivačka reprezentacija Srbije na pripremama u Banjaluci

Spremaju se za SP u Budimpešti

Plivačka reprezentacija Srbije na pripremama u Banjaluci

D. Vejo

Plivačka reprezentacija Srbije prije nekoliko dana je stigla u Banja Luku kako bi obavila dvonedjeljne pripreme za predstojeće Svjetsko prvenstvo koje se održava u Budimpešti.

No, u gradu na Vrbasu, plivačka ekspedicija Srbije predvođena Velimirom Stjepanovićem i Čabom Silađijem, imaće priliku da se okuša i u takmičenju. 

Naime, ovog vikenda, na Gradskom olimpijskom bazenu održaće se turnir pod nazivom "Banja Luka open", koje će okupiti preko 400 takmičara iz različitih krajeva svijeta.

Navedeni plivački miting nalazi se na kalendaru Evropske i Svjetske plivačke federacije i jedno je od najkvalitetnijih takmičenja u regionu.

"Cilj ovog ljeta biće plasman među prvih 12 na SP u Budimpešti, prije svega u štafeti 4x100 slobodnim stilom. Tu dionoci, jurićemo i na SP u Koreji za dvije godine. Zadovoljni smo uslovima u Banjaluci, te smatram kako ćemo ostvariti zacrtani cilj", naglasio je selektor Srbije, Dejan Pejinović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije