Početak nove odbojkaške sezone obilježila nova lopta

Uspješan debi

Početak nove odbojkaške sezone obilježila nova lopta

Počela je nova sezona Lige šampiona u odbojci za muškarce i žene, a početak nove sezone najelitnijeg odbojkaškog takmičenja obilježio je debi nove lopte.

Lopta, koja je do sada bila u kombinaciji modre i žute boje, sada je dobila novi fejslifting. Mjesto modroj boji preuzela je zelena, a lopta će se za sada koristiti samo u utakmicama najelitijeg odbojkaškog klupskog takmičenja.

Prvo kolo još uvijek nije kompletirano, a svoj debitantski nastup u novoj sezoni očekuje aktuelni šampion Evrope u muškoj konkurenciji, ekipa ruskog Belgoroda, dok takmičenje u ženskoj konkurenciji još uvijek nije počelo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije