Pogotkom bejzbol lopticom u lice poslao ga u bolnicu

Nesretan slučaj

Pogotkom bejzbol lopticom u lice poslao ga u bolnicu

Ko nikada nije držao bejzbol lopticu u ruci, djelovati će mu smiješno ono što se desilona meču Miami Marlinsa i Milwaukee Brewersa. Ali daleko je od smiješnog.

Bacač Milvokija Mike Fiers uputio je brzu lopticu ka udaraču Miamija Giancarlu Stantonu, a ona ga je pogodila u lice, tačnije u usta. Stantonu je pomoć ukazivana gotovo pet minita, a onda je prevezen u bolnicu.

"Šaljem misli i molitve Giancarlu Stantonu. Nikada mi se ovako nešto nije dogodilo u životu. Veoma sam tužan zbog svega što se desilo, izvinjavam se njegovima saigračima, navijačima i porodici", izjavio je potreseni Fiers nakon utakmic. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.