Popović: Nema predaje do zadnje utakmice

Odbojkaš Borca

Popović: Nema predaje do zadnje utakmice

D. Vejo

Uzbudljiv meč viđen je sinoć u okviru 10. kola Premijer lige BiH, a gdje su snage u "Boriku" odmjerili domaći OK Borac i OK Jedinstvo.

Banjalučani su slavili rezultatom 3:0, ali je tokom čitavog meča ekipa iz Brčkog držala rezultatski priključak do samog kraja seta, kada padaju u igri.

Jedan od glavnih protagonista na ovom meču bio je igrač crveno-plavih Aleksandar Popović, koji iz utakmice u utakmicu pruža sve bolje partije. Zadovoljstvo novom pobjedom ne krije, a kako kaže na pauzu njegov tim i on žele otići s još jednim trijumfom.

"Jedna zahtjevna utakmica je iza nas. Dali smo svoj maksimum. Bili smo učinkoviti i slavili 3:0. Nema predaje do zadnje utakmice. Idemo u Sarajevo, gdje želimo ostvariti što bolji rezultat", ističe za SportSport.ba odbojkaš Borca, Aleksandar Popović.

Nakon ovog meča, Borac je sa sedmog skočio na peto mjesto sa 13 osvojenih bodova, dok je Jedinstvo trenutno sedmoplasirani tim na tabeli sa 11, utakmicu prije kraja prvog dijela prvenstva.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi