Poraz VK Banja Luka od Bečeja

Prva B vaterpolo liga Srbije

Poraz VK Banja Luka od Bečeja

D. Vejo

Vaterpolisti Banja Luke poraženi su u okviru drugog kola Prve B lige Srbije na gostovanju od ekipe Bečeja rezultatom 9:7.

Gosti iz Banja Luke dobro su otvorili meč, te su nakon nekoliko minuta igre u prvom periodu stigli do pogotka. Međutim, pred kraj istog, domaćin je izjednačio na 1:1. Druga dionica meča bolje je počela za Bečej koji sa dva pogotka u mreži gostiju dolazi u vodstvo (3:2). Zatim se Banjalučani bude, te potpuno okreću rezultat (3:4). Ipak, domaćin je nekoliko sekundi prije kraja zatresao mrežu izabranika Slobodana Grahovca, pa se na pauzu odlazi pri rezultatu 4:4.

Drugo poluvrijeme donijelo je mnogo uzbuđenja ali i bolju igru Banjalučana koji su treći period dobili. U posljednjoj dionici, banjalučki sastav ušao je sa prednošću od 6:7. A onda, kreće dominacija domaćina. Bečej se vratio u igru četiri minute prije kraja. Pogodili su dva peterca, a zatim i pred sam kraj postigli još jedan pogodak čime su upisali trijumf.

Ovo je bio prvi poraz VK Banja Luka u ligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi