Poturak u Istanbulu protiv Grka Armenatzogloua

Borba zakazana za 1. juli

Poturak u Istanbulu protiv Grka Armenatzogloua

Bosanskohercegovački K-1 borac Dževad Poturak borit će se 1. jula u Istanbulu protiv grčkog borca Antonisa Armenatzogloua.

Bit će to na eventu World Thai Boxing Champions Night, a osim njega na ovom događaju nastupit će i njegov prijatelj iz Turske Erhan Deniz.

Podsjetimo, naš borac je na prethodnoj borbi poražen u Ljubljani od Hrvata Mladena Brestovca, 29. aprila. Bila je to borba za pojas svjetskog prvaka u teškoj kategoriji. 

Dževad Poturak je tokom karijere odradio 83 borbe te je upisao 52 pobjede uz 29 poraza, a jedan meč je završen nerješeno te je jedan poništen. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi