Potvrđeno: Srbija i Crna Gora 10. maja u Banjoj Luci

Počinju pripreme za veliki vaterpolo spektakl

Potvrđeno: Srbija i Crna Gora 10. maja u Banjoj Luci

D. Vejo

Grad na Vrbasu definitivno dobija vaterpolo spektakl. Susret šestog kola B Svjetske lige izmeđ dvije najbolje reprezentacije svijeta Srbije i Crne Gore odigrat će se 10. maja na Gradskom olimpijskom bazenu "Incel".

Ovu informaciju potvrdio je za medijie predsjednik i trener Vaterpolo kluba Banja Luka, Slobodan Grahovac.

"Meč između Srbije i Crne Gore biće odigran na našem bazenu. Ovo će svakako pridonijeti popularizaciji vaterpola u Banjaluci. Svoje snage će odmjeriti dvije ponajbolje reprezentacije na svijetu. Ovim spektaklom obilježavamo 60 godina postojanja vaterpola u našem gradu. Ovo je susret reprezentacija koje su glavni konkurenti za zlatno odličje na predstojećim Olimpijskim igrama u Rio", kazao je za medije predsjednik.

Poznate su i cijene ulaznica.

"Karte puštamo u prodaju već od utorka. Cijena jedne ulaznice iznosi 10 KM. Nadamo se da će se tribine biti pune", dodaje Grahovac.

Meč između Srbije i Crne Gore igra se 10. maja sa početkom od 19 sati.

Za Banja Luku će ovo bit praznik sporta. Ove godine grad na Vrbasu sportski djeluje po uzoru na velike svjetske metropole. Do sada, grad su posjetili fudbaleri Partizana koji su povodom 90 godina postojanja fudbalskog kluba Borac odigrali prijateljski meč sa crveno-plavima, vaterpolo je u najavi a velika imena iz svijeta atletike okupit će se osmog maja od 8.30 sati u centru grada kako bi istrčali polumaraton od 21 kilometar.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi