Povratnički meč Nargalića, Hadžić potiv Kišičeka

Bokserska manifestacija na Ilidži 22. juna

Povratnički meč Nargalića, Hadžić potiv Kišičeka

A. Beganović
Teme:

U petak 22. juna na Ilidži će se održati bokserska manifestacija na kojoj će naš bokser Memnum Hodžić u borbi večeri boksovati protiv hrvatskog boksera Hrvoje Kišičeka.

"Kišiček je borac sa velikim iskustvom, spremio sam se dobro jer me očekuje dosta težak meč. Kišiček je 2009.godine pobijedio Marka Tomaševića, bio je sparing partner Mirku Filipoviću, a okušao se i u MMA, što dovoljno govori o njegovim kvalitetama"  istakao je Hadžić koji je posljednju sedmicu priprema obavio s dugogodišnjim trenerom Almedinom Fetahovićem.

U petak će svoj povratnički meč imati i Omer Nargalić, nekadašnji bokserski reprezentativc naše zemlje i osvajač brojnih turnira u omladinskim kategorijama, koji će u rukavice ukrstiti sa turskim borcemMehmedom Tajarom.

"Došlo je vrijeme da ponovo pokažem koliko znam. U posljednje vrijeme dosta je bilo manifestacija i borbi kvazišampiona. To je bila antipropaganda boksa. Pozivam sve ljibitelje ove plemenite vještine da dođu u petak na Ilidži i da prisustviju pravim mečevima.Vjerujem u uspješan povratak, a ubrzo ću izazvati i naše šampione", istakao je Nargalić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.