Poznati plivači koji će predstavljati BiH u Beogradu

Poznati plivači koji predstavljaju BiH

Poznati plivači koji će predstavljati BiH u Beogradu

Plivački savez BiH je danas zvanično predstavio spisak plivača za takmičenje u Srbiji na kojem nastupaju Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina i domaćin Srbija. 

Takmičenje će se održati u Beogradu petog i šestog aprila tekuće godine. Bosnu i Hercegovinu u Beogradu će predstavljati 30 sportaša i sportašica. 

U konkurenciji djevojaka nastupit će: Ana Čučković, Stela Matičević, Negra Ahmetspahić, Nikolina Tubić, Branka Vranješ, Alina Ahmetbegović, Narda Brodović, Amila Beganović, Ajla Zoronjić, Lamija Medošević, Emina Pašukan, Nejla Karić, Natalija Stanojević, Anida Mahinić, Melika Imamović, Amina Rovčanin i Jovana Čeprkalo. 

Nešto manji broj muškaraca predstavljat će našu zemlju, a na spisku se nalaze: Vedad Ramić, Kenan Čampara, Amer Hodžić, Srđan Jolić, Ilijan Malčić, Vladimir Simić, Angelo Šimić, Kosta Vrkeš, Mihajlo Čeprkalo, Đenan Lizde, Ahmed Imamović, David Trivić i Edvin Teskeredžić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.