Prijateljska podrška za plivački miting Banjaluka open 2015

Prijateljska podrška za plivački miting Banjaluka open 2015

E. Škorić
Teme:

Proteklog vikenda, 30. i 31. maja, održan je Osmi međunarodni plivački miting "Banjaluka open 2015", koji je realizovan u organizaciji Plivačkog kluba "Olymp", a pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srpske, grada Banjaluka i kompanije Mtel kao generalnog sponzora.

 ‘’Mtel je uz 'Banjaluka open' od početka. Drago mi je što se tradicija nastavila i nadam se da ćemo sarađivati još mnogo godina. Broj učesnika ove godine govori da nismo pogriješili i da će svake naredne godine miting biti sve bolji. Želimo da takmičenje dostigne još veći značaj i nadamo se da će iz ovog bazena izaći svjetski i evropski šampioni. Samo u maju nijedan sportski, kulturni i humanitarni događaj u RS nije prošao bez podrške kompanije Mtel i, možda je neskromno, ali sumnjam da bi se i održali da ih nismo podržali", izjavio je na ceremoniji otvaranja Đorđe Mišić, izvršni direktor za marketing i prodaju kompanije Mtel.

Takmičenje je uspješno realizovano, a organizatori su istakli da je sve prošlo u najboljem redu. U takmičarskom dijelu je učestvovao 401 takmičar iz 44 kluba iz 10 Promoter mitinga, srpski reprezentativac i evropski šampion Velimir Stjepanović, postavio je dva nova rekorda, te je u finalu na 400 metara slobodno slavio sa četiri sekunde prednosti u odnosu na protivnike.

Zanimljivo je bilo i u ženskom finalu na 400 metara slobodno kada je Matea Sumajstorčić iz Hrvatske je u foto-finišu pobijedila sunorodnicu Kristinu Miletić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.