Primorje nastavilo dominaciju

Treća titula u nizu

Primorje nastavilo dominaciju

Vaterpolisti Primorja su nastavli svoju dominaciju u regionalnoj Triglav ligi. Do trećeg naslova zaredom, Primorje je stiglo pobjedivši opet dubrovački Jug 15:9.

Rezultatski izgleda bez većih problema, ali ne treba zaboraviti da su gosti dobro otvorili utakmicu, da su vodili 4:1, ali su domaći vatrpolisti uspjeli preokrenuti situaciju u bazenu u trećoj četvrtini. Tu dionicu su dobili četiri razlike, 7:3.  Kad su na početku zadnje dionice zabili Šetka i Elez, bilo je jasno da Jug gubi korak i da će titula ostati na Kantridi. Trojka Sukno - Garcija - Radu je predvodila Primorje postigavši koliko i cijela ekipa Juga, ukupno devet golova. Koliko je mogao, na drugoj strani je parirao Obradović sa četiri gola.

Finale:
Primorje - Jug 15:9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.