Priprema se spektakularan doček za Amela Tuku

Najbolji bh. atletičar sutra dolazi u BiH

Priprema se spektakularan doček za Amela Tuku

D. Kurbegović

Amel Tuka na Svjetskom prvenstvu u Pekingu okitio se bronzanom medaljom, a ovaj historijski uspjeh za bh. atletiku svečano će biti proslavljen na atletskom stadionu u Zenici. 

Naime, najbolji bh. atletičar sutra će u 19:00 sati doputovati na Međunarodni aerodrom u Sarajevu i potom se obratiti prisutnim novinarima na konferenciji za medije, koja će biti upriličena ispred Atletskog saveza Bosne i Hercegovine. 

Nakon toga Tuka će se zaputiti ka Zenici, gdje će od strane brojnih građana biti svečano dočekan u 20:00 sati na atletskom stadionu na Kamberovića polju. 

Ono što vrijedi istaći, jeste da će čitav program prenositi BHT. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.