Prlainović: Nemamo pravo na kiks

Vaterpolista Srbije pred meč sa Brazilom

Prlainović: Nemamo pravo na kiks

D. Vejo

Vaterpolisti Srbije treći meč grupe A igraju protiv domaćina OI Brazila.

Nakon dva remija iz prve dvije utakmice, izabranici Dejana Savića ukoliko žele obezbjediti plasman u narednu fazu takmičenja, moraju savladati Brazil. Prema riječima jednog od najboljih igrača Delfina, neče biti lako, te poziva na oprez.

"Mi više nemamo pravo na kiks. Ekipa Brazila ima ozbiljan tim. Za njih brani naš nekadašnji golman Soro, koji ima kvalitet i iskustvo. U našoj grupi sve je otvoreno. Do sada smo se slabije adaptirali na vrijeme nego naši protivnici, ali kako nama tako i ostalima. Uspjevali smo da stižemo prednost do sada, ali nadam se da večeras to neće biti slučaj", zaključio je za medije jedan od najboljih vaterpolista svijeta, Andrija Prlainović. 

Meč između Brazila i Srbije igra se večeras 00.30 sati poslije ponoći.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi