Prsten za Grega Jonesa, drugi za vjerenicu

Igrač Giantsa zaprosio djevojku na Superbowlu

Prsten za Grega Jonesa, drugi za vjerenicu

M. Skaka

Pobjedio Patriotse, osvojio 46. Superbowl (i to kao rookie), a onda se zaručio - kakva sjajna nedjelja za Grega Jonesa igrača New Yorg Giantsa. Vjerenica aktuelnog prvaka, također je sportašica, njegova kolegica za Michigan State univerziteta. Mandy Piechowski je košarkašica, 185cm visoki bek. "Izvadio je kutijicu, a meni i dalje nije bilo jasno šta namjerava uraditi s njom.", opisala je gospođica Piechowski prosidbu. "Prvo sam pomislila da mi želi pokazati prsten namjenjem pobjedniku Superbowla, ali to nije imalo smila. Onda je otvorio kutijicu."

"Razgovarali smo o tome dase vjenčamo slijedeće godine, ali nikako o ovome što se desilo na Superbowlu. Nisam uopšte znala da ima prsten. A onda je kleknuo na koljeno i upitao: Amanda Piechowski, hoćeš li provesti ostatak svog života samnom?"

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti