Prvi dan završnice Karlovačko mininogometnog prvenstva BiH

Efikasne utakmice i sjajno druženje

Prvi dan završnice Karlovačko mininogometnog prvenstva BiH

S. Mlaćo

Jučer je u Vitezu započela završnica Karlovačko mininogometnog prvenstva BiH, a  sve utakmice odigravaju se u sjajnim uslovima koje nudi sportsko rekreacijski centar "Romari" u tom gradu.

Već prvi dan završnice viđen je veoma dobar i kvalitetan nogomet, te veći broj sjajnih utakmica koje su obilovale sa dosta pogodaka i nevjerovatnih preokreta.

Iako je bilo planirano za 19 sati,  svečano otvaranje nije održano zbog kiše, pa će isto biti održano već danas kada su na programu i odlučujuće utakmice po grupama, te finalni susreti.

Treba istaći da su sve ekipe i svi učesnici turnira velike pohvale uputili na račun organizatora koji se potrudio da sve protekne u besprijekornoj organizaciji uz sjajnu atmosferu i druženje svih ekipa.

Rezultati prvog dana, prvenstvo BiH u mininogometu:

Ecos – Ceste Company  1:1

Unigradnja – Lunar Gato 3:4

GWH Partnerinstallationen – Autoplazza/Charisma 6:2

Farma Prom – Lunar Gato 3:3

GWH Parnetinstallationen – Trocadero 3:0

Ecos – MNK Futsal Ljubuški 9:0

Unigradnja – Farma Prom 3-5

Kup BiH u mininogometu:

Violeta – NK Gromiljak 1:0

Zamm – FS Mićo 6:2

Behar – Junak 3:0

Zamm – Caffe Bar Pariz 4:3

Behar – Katarina 0:5

Violeta – Hennessy 4:1

Cafe Bar Pariz – FS Mićo 7:4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi