Prvi Outlet store sa Nike ponudom dolazi u Sarajevo

Sport Vision s Outlet Nike ponudom

Prvi Outlet store sa Nike ponudom dolazi u Sarajevo

Sponzorski tekst

Sport Vision će upotpuniti ponudu renomiranih svjetskih brendova otvaranjem novog Sport Vision Outlet Store centra sa jedinstvenom Nike ponudom. 

Lokacija za novu super kupovinu je na Stupu (bivša zgrada Merkura) u Sarajevu. Otvaranje Outleta je planirano 6.10. od 12 časova.

Outlet centar sa jedinstvenom Nike ponudom se prvi put pojavljuje na tržištu Sarajeva. Na više od 450 kvadratnih metara Sport Vision Outlet centar nudi Nike odjeću, obuću i opremu iz prošlih sezona po trajno sniženim cijenama.

Na dan otvaranja Sport Vision je za kupce pripremio dodatno sniženje na već snižene cijene. Popust od 20% na sav asortiman će trajati 4 dana 6, 7, 8 i 9. oktobra.

Osim popusta, pripremljeni su i dodatni pokloni iznenađenja za najbrže kupce!

Najveći izbor Nike-ovih modela potražite u novom Sport Vision Outlet Store-u. 

Zato posjetite Sport Vision Outlet Store u četvrtak, 6. oktobra na Stupu (Sarajevo) i uživajte u kupovini!

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi