Rađen: Jedva čekam nove izazove

Proslavljeni srbijanski vaterpolista uskoro u bazenu

Rađen: Jedva čekam nove izazove

D. Vejo

Srbijanski vaterpolista Nikola Rađen nakon suspenzije ponovo se vraća u bazen, a karijeru će pokušat da oživi u rumunskoj Oradei.

Nakon godinu i po dana, on se vraća vaterpolu, a kako kaže dat će sve od sebe kako bi što prije stigao do novih odličja.

"Pripremam se, trenažni proces je u toku. Ostalo je još nekih 20 dana do prve utakmice. Nadam se da ću biti u potpunosti spreman da opravdam epitet pojačanja. Vjerujem u sebe i jedva čekam nove izazove. Treme nema, jer s nestrpljenjem očekujem povratak u bazen", kazao je Rađen.

Takmičarski dio za srbijanskog vaterpolistu počinje u februaru.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi