Radnice BET Live i Petica PLUS  u humanoj misiji

Uključili se i igrači

Radnice BET Live i Petica PLUS u humanoj misiji

O. Lekić

Djevojke okupljenje oko Facebook grupe Spasimo naša radna mjesta BET Live i Petica PLUS pokrenule su humanitarnu akciju prikupljanja sredstava za teško oboljelu majku Iman Saru Agić.

Nakon djevojaka u akciju su se ubrzo uključili i sami igrači, a do sada je prikupljeno preko 10.000 KM. Podsjećamo, Iman Sara Agić  je prije nekoliko dana dva sata sjedila na cesti ispred sjedišta Predsjedništva BiH sa svojom bebom u naručju u znak protesta protiv ljekara koji su je, kako je kazala, uništili.

Poručila je da se na ovaj očajnički potez odlučila jer je nemoćna da bilo šta drugo uradi optužujući ljekare da su joj uništili život i zdravlje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi