Radnik i Mladost u finalu Kupa BiH

Finale na rasporedu večeras

Radnik i Mladost u finalu Kupa BiH

U finalu odbojkaškog Kupa BiH će se u večeras naći Radnik i Mladost.

Odbojkaši Radnika iz Bijeljine su na finalnom turniru Kupa BiH u Brčkom zabilježili pobjedu protiv Kaknja. Izabranici trenera Darka Manojlovića su u polufinalnom meču savladali odbojkaše Kaknja sa 3:1. Semberci su tako ostvarili veliki uspjeh kojim su popravili ne baš najbolju sezonu u prvenstvu. 

U drugom polufinalnom meču u nadmetanju gradskih rivala Mladost je teže nego što govori razultat sa 3:0 nadigrala Jedinstvo. Izabranici stratega Branka Mišića tako su zakazali odbranu Kupa i finalni susret sa odbojkašima iz Bijeljine. 

Finalni meč je na programu u subotu (večeras) 14. marta u SD "Gimnazije" sa početkom od 20 sati i 10 minuta, a uživo će ga prenositi BHT1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.