Rangersi ne misle stati

Rangersi ne misle stati

Texas Rangersi i NY Yankeesi se nalaze samo pobjedu od plasmana u ligaško finale MLB-a, dok je San Francisco protiv Atlante poveo sa 1-0 u seriji.

Michael Young i njegovi Rangersi igraju odlično. Nakon što su se prvi put nakon šest sezona plasirali u doigravanje, izgleda, da ih ni to ne zadovoljava. Rangersi su sinoć slavili sa 6:0 kod Tampa Bay Raysa i sada vode sa 2-0 u seriji te imaju priliku pred svojim navijačima osigurati plasman dalje.

Iako bez povrijeđenog Andyja Pettitea aktuelni prvaci NY Yankeesi igraju odlično. Izabranici Joea Girardija su slavili na prepunom Target Fieldu kod Minnesota Twinsa sa 5:2, vode sa 2-0 u seriji, a u narednoj utakmici pred svojim navijačima imaju meč loptu za prolazak u finale.

Predvođeni Timom Linecumom San Francisco Giantsi su sa 1:0 na svom terenu savladali Atlanta Bravese i tako poveli sa 1-0 u seriji. Buster Posey je sredinom četvrtog inninga donio pobjednički poen Giantsima, a druga utakmica se igra u Atlanti.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.