Rapić: Ova zemlja ima nade kada je u pitanju Ju-Jitsa

Trener Ju-Jitsu reprezentacije Republike Srpske

Rapić: Ova zemlja ima nade kada je u pitanju Ju-Jitsa

D. Vejo

Trener Ju-Jitsu reprezentacije Republike Srpske, nosilac crnog pojasa Prvi dan i trener Ju-Jitsu kluba "Samuraj" Gradiška te jedini nosilac sve tri velike medalje u našem sportu (Balkanske, Evropske i Svjetske), titule su koje nosi mladi Nemanja Rapić.

Prije nekoliko dana, Rapić je postigao veliki uspjeh na Balkanskom prvenstvu koje je održano na Kipru, gdje je sa selekcijom Republike Srpske osvojio tri zlatne i četiri srebrne medalje. Nakon što su se slegli utisci, svoje viđenje turnira kazao je i sam trener.

"Prvo bih se zahvalio reprezentativcima koji su dali svoj maksimum i ostavili srce na tatamiju. Na Kipru, naša reprezentacija nastupila je sa 10 takmičara. Radili smo sedam finala, a ishod svega bio je tri zlata i četiri srebra. Lično, veoma sam zadovoljan ovim rezultatom. Ekipa je mlada i perspektivna. Od njih, velike rezultate možemo očekivati u budućnosti", rekao je za SportSport.ba trener JJ reprezentacije Republike Srpske, Nemanja Rapić.

Mladi trener, zahvalio se i onima koji su omogućili odlazak na takmičenje.

"Zahvalio bih se rukovodstvu saveza na čelu s predsjednikom gospodinom Jovičićem. Oni su omogućili sve uslove da naši snovi postanu java i da se nađemo na ovako velikom turniru. Mi smo se potrudili i opravdali svo uloženo povjerenje, novac i trud, tako što smo se kući vratili s medaljama oko vrata. Hvala svima, koji su vjerovali u ovu ekipu", dodaje Rapić.

Iako veoma mlad, dobio je povjerenje rukovodećih ljudi iz saveza.

"Imam 23 godine, a dobio sam povjerenje rukovodstva da zajedno sa selektorom Ognjenom Crnogorcem pripremam reprezentaciju za ovo prvenstvo", zaključuje mladi trener.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi