Rapić: Sve je spremno za veliku borilačku manifestaciju

Drugi trener JJ reprezentacije Republike Srpske

Rapić: Sve je spremno za veliku borilačku manifestaciju

D. Vejo

Drugi trener Ju-Jitsu reprezentacije Republike Srpske Nemanja Rapić ističe da je sve spremno za početak Evropskog prvenstva.

Radovi u Boriku privode se kraju, a s velikim uzbuđenjem grad na Vrbasu iščekuje predstojeći borilački spektakl.

"Pripreme teku po planu. Borilišta su složena, rasvjeta postavljena. Čekamo još ljude iz Evropske JJ Federacije da instaliraju sistem za vođenje takmičenja preko kojeg idu žrijebne liste. Ceremonija otvaranja zakazana je za sutra od 13 sati. Još malo i dvorana je spremna za veliku borilačku manifestaciju", kazao je za SportSport.ba drugi trener JJ reprezentacije Republike Srpske, Nemanja Rapić.

Prvenstvo će okupiti veliki broj majstora ovog sporta, koji će svoje umijeće sutra i prekosutra imati priliku da pokažu na tatamiju.

"Pa prijavljeno je oko 400 takmičara iz 24 zemlje Evrope. Nadam se da naša reprezentacija može do nekog od odličja. Potajno se nadamo tome. Mi od njih ne očekujemo mnogo, ovo je seniorsko prvenstvo gdje Republika Srpska ima nekoliko takmičara koji su još uvijek u juniorskoj kategoriji", dodaje Rapić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi