Red Bull Cliff Diving: Sve je spremno za mostarski spektakl

Detalji se privode kraju

Red Bull Cliff Diving: Sve je spremno za mostarski spektakl

I posljednji detalji priprema za subotnje takmičenje Red Bull Cliff Diving Svjetskog prvenstva 2016 u Mostaru privode se kraju. Cijeli grad je u znaku skokova, a sudeći po onome što se može vidjeti u najavnom videu, Stari most će u subotu u 13h biti pozornica istinskog spektakla.

Mostar već danima bruji o takmičenju, a atmosfera u gradu se sve više zagrijava. Mnogi se prisjećaju prvog dolaska Red Bull Cliff Diving Svjetskog prvenstva u našu zemlju prošle godine i nevjerovatnih skokova od kojih je gledaocima ispod Starog mosta zastajao dah. Ove godine očekuje se još više uzbuđenja jer, pored muškaraca, u Mostaru po prvi put nastupaju i najbolje svjetske skakačice.

Pored veličanstvene sportske predstave na samom mostu, pripremljen je i prenos uživo po najsavremenijim svjetskim standardima, koji će realizovati više od 12 kamera. Prenos možete gledati na Red Bull TV (http://win.gs/2d3n2Dj) na svim vrstama platformi, ili na Hayat TV.

U subotu pada odluka: ko će odnijeti pobjedu na Starom mostu? Takmičenje počinje u 13h, a ispod Starog mosta se očekuje veliki broj gledalaca. No, dobar provod ne završava sa takmičenjem: u 23h u klubu Alibaba počinje after party.

Ulaz na takmičenje je besplatan, a sve informacije i vijesti o takmičenju možete pronaći na www.redbullcliffdiving.com i zvaničnoj Facebook stranici (http://bit.ly/2cHjO6w).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi