Revanš Fedora i Bigfoota krajem godine?

Pregovori u toku

Revanš Fedora i Bigfoota krajem godine?

Dž. Mrakić

Sudeći prema natpisima pojedinih medija, Rizin FF je zainteresiran za ugovor sa Antoniom Silvom i njegov revanš protiv velikog Fedora Emelianenka.

Zadnji medijski natpis dolazi sa ruske sportske stranice Sportbox.ru, čiji novinar Ilya Buyaev tvrdi da je Rizin već u pregovorima s Bigfootom, međutim i dalje nije poznato da li će doći do sklapanja saradnje, odnosno da li će on biti protivnik Fedoru u njegovom povratku MMA sportu krajem godine.

Podsjetimo, dvojac se prvi put borio 12. februara 2011. godine u Strikeforceu, kada doktor na pauzi između druge i treće runde nije dozvolio Fedoru da nastavi borbu usljed teške povrede oka.

Ipak, Bigfoot je nakon te pobjede u šest narednih mečeva ostvario samo jednu pobjedu, a nije poznato ni koliko još borbi ima u ugovoru sa UFC-om.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.