Rihanna ne želi udovoljiti Boltovom zahtjevu

Najbolji atletičar razočaran

Rihanna ne želi udovoljiti Boltovom zahtjevu

Usain Bolt, najbolji atletičar na svijetu, požalio se da i dalje čeka na sastanak sa pjevačicom Rihannom. 

Jamajčanin je prije nekoliko godina otkrio da je ludo zaljubljen u pjevačicu sa Barbadosa i javno joj je poručio da mu se javi, međutim željeni poziv nikada nije dobio i ne krije da je razočaran. 

"Rihanna mi nikada nije pokazala ljubav, nula ljubavi za mene, čovječe", izjavio je Usain Bolt za inostrane medije i potom se osvrnuo na glasine da je Rihanna u vezi sa Leonardom Di Caprijem.

"Di Caprio mi nije nikakva prijetnja. Visok sam, zgodan i taman. Najbolji sam", poručio je atletičar koji nema namjeru odustati od sastanka sa pjevačicom. 

Inače, Bolt se u trenucima dok čeka Rihannin poziv sprema za Olimpijske igre koje će biti održane u Rio De Janeiru. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi