Olimpico plače

Rim u suzama: Posljednji pozdrav Princu

M. Šljivak

Francesco Totti danas se oprostio od dresa Rome.

Sa 40 godina legendarni vođa rimskog kluba se oprašta od dresa Rome, a emocije su bile zaista ogromne kod svih prisutnih.

Olimpico je posljednji put pozdravio legendu. Kompletan stadion je plakao na oproštaju Princa Rima koji je napravio počasni krug oko stadiona pozdravljajući navijače voljenog kluba.

Naravno, nisu bez emocija bili i Totti i njegovi saigrači. Niko nije mogao suzdržati suze i s njima su Francesca ispratili u legendu.

Totti je za Romu debitovao davne 1993. godine. Ukupno je odigrao 786 utakmica za klub i postigao je 307 golova.

Jedan je od rijetkih koji i pored velikih ponuda nikada nije želio otići i on je zaista najveća legenda Vučice.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi