Rodgers za pobjedu Packersa, blistali Brady i Flacco

NFL

Rodgers za pobjedu Packersa, blistali Brady i Flacco

E. Škorić

U nedjelju je odigrano osam utakmica NFL-a.

Jacksonville Jaguarsi su šesti poraz doživjeli u gostima kod Tennessea. Titansi su slavili sa 16:14. Baltimor Ravensi su, kao gosti, uvjerljivo slavili protiv Tampa Bay Buccaneersa sa 48:17. Flacco je bacio 306 jardi za pet touchdowna u momčadi Baltimorea. 

Raspucani gosti su nakon prve četvrtine vodili s 28:0. Bez poena su domaći bili i nakon druge četvrtine, dok su u preostale dvije uspjeli da pruže kakav, takav otpor gostima.

Denver Broncosi su sa 31:17 slavili u New Yorku protiv Jetsa. Presudna je bila druga četvrtina u kojoj su Broncosi slavili sa 14:0. Za tim iz Denvera ovo je bio četvrti trijumf, dok su Jetsi ostali na jednoj pobjedi.

Green Bay Packersi su u Miamiju u neizvjesnom meču savladali Dolphinse sa 27:24. Početkom zadnje četvrtine Miami je vodio 24:17, ali je Crosby field goalom smanjio prednost, a onda je Quarells na pas Rodgersa postigao touchdown za preokret i pobjedu koju je ovjerio Crosby ekstra poenom.

Rodgers je predvodio Packerse sa 264 bačenih jardi za tri touchdowna.

New England Patriotsi su sa 37:22 slavili kod Buffalo Billsa uz fantastičnu partiju quaterbacka Bradyja koji je bacio 361 jardi za četiri touchdowna, dok je Detroit Lions sa 17:3 pobijedio Minnesotu Vikingse.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije